KAYSERİ'DE MUSTAFA ÖZARSLAN RÜZGARI

18.11.2014 10:21:25

Kayseri'de, Türk Halk Müziği sanatçısı Mustafa Özarslan verdiği konserde, birbirinden güzel eserlerle izleyicileri kendine hayran bıraktı.

Kayseri’de, Türk Halk Müziği sanatçısı Mustafa Özarslan verdiği konserde, birbirinden güzel eserlerle izleyicileri kendine hayran bıraktı.
Büyükşehir Belediyesi Kültür Sanat Merkezinde düzenlenen konsere çok sayıda vatandaş katıldı. Düzenlenen konserde önceTürk Halk Müziği sanatçısı Emre Doğan sahne aldı. Doğan, birbirinden güzel türküleri seslendirerek, izleyicinin ilgisini çekti. Ardından sahne alan ünlü Türk Halk Müziği sanatçısı Mustafa Özarslan, güzel eserlerini seslendirerek herkesi kendine hayran bıraktı. Konsere gelen vatandaşlar Özarslan’ı hayranlıkla izledi.
Konserde konuşan Türk Halk Müziği sanatçısı Mustafa Özarslan, “Kayseri’ye daha öncede gelmiştik. Çok keyif aldık ve mutlu olduk. Sağolsunlar bizi yine davet ettiler. Güzel bir katılım oluyor. Bizde buraya keyifle geliyoruz. Umut ediyoruz bundan sonra Kayseri’de daha çok etkinlik olur. Türkülere ilgi gayet güzel. Albüm ve konser çalışmalarımız devam ediyor” diye konuştu.